Searching...
duminică, 7 septembrie 2014

Tocanita cu carne si multe legume



Trebuie sa avem grija si sa pastram organismul nostru in echilibru. Aceasta tocanita cu legume este tot ce avem nevoie pentru a ne pune pe picioare.


Ingrediente necesare:*200g carne de porc si 200g vitel
                                     *organele de la gaina (ficat, inima,pipota)
                                     *2 carnati afumati
                                     *1 vanata coapta , 1 ardei kapia copt
                                     *1 ceapa, 2 morcovi, 1 ceapa mare si 1 radacina de telina mica
                                     *patrunjel, sare, piper, cimbru, oregano, busuioc
                                     *3 rosii si 3 catei de usturoi
Mod de preparare

   Se prajeste intr-o tigaie pipota, ficatul si inima taiate marunt (puteti adauga si un ou foarte mic batut peste organe). Carnea de porc si vitel, impreuna cu carnatii se fac pe gratar, apoi se toaca cubulete si se adauga peste maruntaiele de pui cand acestea din urma sunt bine patrunse. Se acopera vasul si se lasa cateva minute, timp in carese pregatesc legumele.
   Se toaca ceapa solzisori, morcovul si telina curatate si spalate dat prin razatoare, vanata coapta si decojita se taie rondele, la fel si ardeiul copt si decojit, se taie marunt si se adauga peste carne.
   Se adauga si usturoiul curatat si taiat marunt si se lasa la inabusit circa 10 minute, apoi se scurge totul printr-o sita pentru a scapa de grasimea adunata. Se rastoarna totul in vas, se adauga o ceasca de apa si se asezoneaza cu condimente si sare.
   Se lasa sa fiarba la foc mic 15 minute, dupa care se adauga rosiile decojite si tocate marunt iar la sfarsit, se presara patrunjel tocat.   POFTA BUNA !!
                     

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!