Searching...
duminică, 21 septembrie 2014

Ciuperci umplute la cuptor


Ingrediente reteta Ciuperci umplute la cuptor:
  • 10 ciuperci
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon (merge pus si kaiser)
  • o ceapa
  • o legatura patrunjel
  • ulei, sare si piper
  • 1 rosie tocata marunt
  • usturoi pisat
  • 1 ou fiert taiat in felii rotunde


Modul de preparare a retetei:
  
    Pentru aceste ciuperci umplute este bine sa folosim niste ciuperci Champignon mai mari, deoarece avem nevoie de o palarie cat mai "spatioasa" in care sa asezam umplutura. 
Spalam si curatam ciupercile, apoi le rupem cu grija piciorusele.
   Ceapa se pune putin la calit si intre timp preparam compozitia. Tocam marunt bacon si il punem intr-un bol. Peste bacon punem usturoiul pisat si rosia tocata marunt duca care punem tot peste ceapa calita. Adaugam sare si piper si lasam la foc 2-3 minute cat sa prinda focul compozitia. Umplem ciupercile cu compozitia iar peste adaugam la fiecare ciuperca cate o felie de ou. 
   Se baga la cuptor si se lasa la foc mediu cam 20 de minute. Cu 2 minute inainte sa scoateti ciupercile se adauga capacelele la fiecare ciuperca (felii de cascaval).
Spor la gatit si va astept sa reveniti pentru alte retete de mancare cu ciuperci!








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!