Searching...
miercuri, 10 septembrie 2014

Snitel de pui


Nu vi se pare ca mancarea facuta de altcineva este de cele mai multe ori mult mai buna? Eu sunt convins ca asa e! Uite, mie nu prea imi place sa fac snitele, dar daca le face altcineva mananc foarte multe, mai ales cat sunt calde. 


Ingrediente (pentru 6-8 snitele)*500g piept de pui dezosat (2 bucati piept de pui)
                                                   *2 oua
                                                   *1-2 linguri faina
                                                   *100 gr pesmet cu verdeturi (sau pesmet simplu)
                                                   *piper, sare
                                                   *mult ulei pentru praji


Snitel de pui - Preparare

  1. Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
  2. Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.
    * daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
  3. Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
  4. Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
  5. Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
  6. Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!