-o pulpa din spate de miel ( se da la o parte grasimea vizibila si se dezoseaza)
-sare
-piper boabe
-4 linguri cu pasta de rosii
-apa
-putin cimbru
-2 capatani de usturoi si 1 legatura de patrunjel proaspattocata marunt.
-sare
-piper boabe
-4 linguri cu pasta de rosii
-apa
-putin cimbru
-2 capatani de usturoi si 1 legatura de patrunjel proaspattocata marunt.
Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o tava termorezistenta, se presara sare si piper boabe, se adauga pasta de rosii dizolvata in apa, se adauga usturoiul tocat marunt si apa cat sa stea carnea.
Se preincalzeste cuptorul, se baga tava in cuptor, unde va sta 30 de minute la foc mediu. Se recomanda ca bucatile sa nu fie foarte groase, ca sa se faca mai repede si sa fie frageda carnea.
Inainte de final, se toaca verdeata si se adauga peste carnea de miel. Se poate servi alaturi de o salata de cruditati.
Pentru a evita indigestia, mancati cate putin din fiecare, asta daca nu puteti spune pas bunatatilor. Beti apa ca sa ajutati digestia, evitati sa beti multe pahare cu alcool. Servite inainte de masa cateva felii de fructe, ajuta digestia. Serviti supe si salate la masa, ajuta digestia si previne indigestia si alte probleme cauzate de excesul alimentar sau de ingestia alimentelor grele. Nu exagerati cu fripturile si faceti miscari usoare dupa masa, mergeti prin parc, dansati, numai asa evitati depunerea grasimilor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu